miercuri, 6 ianuarie 2010

golful-o noua fitza


Hei, people, vom avea teren de golf la Snagov!! nu e super tare?? stam pe munti de aur si de bun simt si huzurim pe toate planurile...uitam ca suntem datori vanduti fmi-ului si aruncam cu banii pe fuduleala si pe stupizenii iluzorii...ohhhh...tichie de margaritar ii trebuie chelului!!

Dar nu disperati, evoluam, snobismul si cosmopolitismul  sunt in floare, tot ce au altii e minunat, interesant, bun de adus in tara...nu conteaza daca ni se potriveste sau nu, e important ca la altii merge..atunci, hai si noi cu sacu la pomu laudat!

Ma uitam zilele trecute la oamenii strazii si mai ales la copiii strazii ajunsi acolo din diverse motive..si ma intreb acum: oare, proiectele marete pe care le are tara asta, de fapt, conducatorii ei, ii vizeaza si pe acesti amarati? vor juca si ei golf vreodata? in mod sigur nu e asta scopul lor in viata, sarmanii astia au mai degraba grija mancarii si a zilei de maine, asta e singura realitate pe care o cunosc si care-i ingrijoreaza.

Hei, voi, aia cu bani multi care faceati pana acum tenis si sala, asa ca sa fiti la moda, schimbati directia, aveti liber acum la golf...si e mai marfa, e sportul bogatilor din toata lumea!... si cum si noi avem nababii nostri, unii veritabili, alti doar parveniti, li s-a mai dat un mijloc de entertainment, ca oricum economia tarii e sustinuta de banii din afacerile lor si nu din cei 10 ron cersiti de oamenii strazii. Sa fim seriosi!!
Deci, numai lor li se adreseaza alesii nostri, ceilalti ne fac de rusine, asadar trebuie ignorati, eventual daca s-ar rezolva cu un simplu...delete!! sa dispara ca si cum n-ar fi existat niciodata in minunata si perfecta noastra patrie.

Ma autodenunt: sunt de-a dreptul impresionata!

sursa foto :

Niciun comentariu: