joi, 3 decembrie 2009

De ce sunt femeile dracu' pe pamant?

Eheee....in primul rand pentru ca nu sunt nici pe departe "sexul slab"...neee, nicidecum, reprezinta mai degraba "sexul cameleonic", niste vulpite care poarta in ele un intreg arsenal de tactici de invaluire cu care ametesc prada pana o aduc in stare latenta si apoi fac ce vor cu ea.

Dulcele venin e strecurat pe nesimtite pe sub pielea dragilor flacai de munte si se imprastie incet, patrunzand in fiecare colt de tesut masculin asa incat sa nu ramana nimic neintinat, pasibil sa ni-i poata trezi la un moment dat din starea de indragosteala si sa-i faca sa reactioneze.

Tot peisajul lor interior trebuie puternic impregnat cu nevoie, dorinta, nesat.

Interesant e ca, desi ei sunt constienti de toate astea, nu fug din calea mandrelor fapturi, nu incearca sa se pastreze rationali si inexpugnabili.

Daaa...si lor nici nu le place toata treaba asta cu indragosteala in formatul pe care i-l da femeia cu ce stie ea sa faca ...e un fel de chestie tacit aprobata de partea masculina, ei sunt asa de ingaduitori , chiar se arunca singuri-singurei in gura "lupului" si cer adoratei fapturi cu trup mladios, voce duioasa, ochi blanzi in care nu se reflecta decat el(the one :D) si zambet dulce sa nu-i crute de chinul mult dorit.

So, de ce sunt femeile dracu' pe pamant? Simplu. Pentru ca li se cere asta.

Si daca nu ele, atunci cine?? :)






sursa foto:  www.okazii.ro/.../costum-de-dracusor.html

Niciun comentariu: